Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Raimondo Rumšo dukra lenktyniaus kartu su Rasa Leleivyte

2023 metais Italijos moterų dviračių komandoje „Aromitalia – Basso Bikes – Vaiano“ bus dvi Rasos – ekipoje lieka Baltijos ir Lietuvos čempionė Rasa Leleivytė ir papildo Italijoje gyvenančio 2002 metų „Tour de France“ lenktynių prizininko Raimondo Rumšo dukra Rasa Rumšaitė.

„Jaučiuosi motyvuota bei šiek tiek susijaudinusi, nes žinau, kad nebus lengva pradėti lenktyniauti su gerokai daugiau patirties turinčiomis dviratininkėmis. Bet žinau, kad tas jaudulys tik skatins norą tobulėti, – pažymėjo R. Rumšaitė. – Esu laiminga, kad šalia turiu daug metų lenktyniavusį tėtį ir taip pat dviračių sporto patirties sukaupusius brolius, į kuriuos galėsiu kreiptis patarimų. Ateinantį sezoną sieksiu tobulėti, įgyti kuo daugiau patirties ir svarbiausia – suprasti, ar man tai skirta. Jeigu bus taip, tai tikiuosi, kad ir rezultatai atsiras.“

R. Rumšaitė tik šių metų pavasarį pradėjo dalyvauti mėgėjų varžybose Italijoje ir iškovojo ne vieną pergalę. 24 metų dviratininkė šiemet atstovavo mėgėjų komandai „Zerosei“.

Informaciją parengė Tomas Gaubys/LDSF